Coaching volwassenen

Voel je je gespannen, angstig of overgevoelig? Pieker je veel? Ben je onzeker, waardoor je lastig tot keuzes komt? Heb je allerlei vage klachten? Heb je het gevoel dat je maar niet vooruitkomt? Alsof je steeds terugvalt in dezelfde negatieve patronen en gewoontes. 
Of ben je op zoek naar wie je werkelijk bent? Naar jouw essentie, unieke talenten en kwaliteiten? Ik kan je helpen om weer in je kracht te komen. Zodat je opnieuw ontdekt hoe mooi, bijzonder en uniek je bent. Want ook jij bent het waard om te stralen en voluit te genieten van het leven! 

 

Van bewust naar onbewust

Soms spelen er onbewust allerlei (pijn)stukken. Of je pikt spanningen en emoties van anderen op. Waardoor je van alles voelt en niet precies weet waar het vandaan komt. Tijdens een coachconsult kijken we wat er speelt, aangeraakt en gezien mag worden. Het mooie is, dat alles er mag zijn. Er is geen goed, fout, gek of raar. Ik heb er vooral veel waardering voor dat je deze stap zet. De stap tot de beste versie van jezelf. 

het moment

Het moment dat jij je eigen pad gaat volgen, is het moment dat jij de held wordt van je eigen leven.

Als coach wil ik jou laten ervaren en vooral voelen hoe uniek jij als mens bent. Ja, vraag jij jezelf nu af: hoe ga ik dat bereiken? Via jezelf. Jij gaat jezelf beter leren kennen en ik begeleid jou daarbij. Via creativiteit word er vaak veel losgemaakt zonder dat jij er erg in hebt, dit zijn allemaal al boodschappen van jezelf. Systemischwerk of familie opstelling kan al zo verhelderend zijn.

 

Ik ga mijn luisterend oor en heldervoelendheid, zoals de meeste mensen dat noemen, inzetten. Wat jij zelf al wel weet, maar waar je zelf moeilijk bij kan. Daarbij wil ik je vooral ook laten ontspannen, vrolijk maken en samen kunnen lachen. Zodat alle emoties aan bod komen, want alles is goed en niets is fout. Je gaat het vooral wel zelf doen. Ik luister en wij gaan er samen voor zorgen dat jij weer die sprankeling voor jezelf gaat voelen en daardoor ook meer gaat leven vanuit jou eigenheid. Iedereen is mooi als ze zichzelf maar weer terugvinden om het te mogen voelen en ervaren.

Zelfliefde is de sleutel

Pas als je jezelf accepteert en waardeert (met al je kwaliteiten én imperfecties), kun je in harmonie met jezelf komen. En harmonie in je omgeving creëren en aantrekken wat je graag wil. Alles is energie. Wat je uitzendt, krijg je terug. We maken onderdeel uit van een groter geheel. Via onzichtbare draadjes zijn we allemaal met elkaar verbonden. Jouw omgeving en de rest wereld om je heen, kun je zien als een spiegel. 

 

Innerlijke reis van binnen naar buiten 

De basis van Senz coaching is het opnieuw ontdekken van je kwaliteiten en verlangens. Vanuit een pure verbinding met jezelf. Elke verandering begint van binnenuit. Vergelijk het met een reis van binnen naar buiten. Zodat je van binnen weer sterk wordt en in je kracht komt.