Senz: no one is you and that is your power

Over mij

Hoi, ik ben Kelly van Hoek – Hermans, levenscoach, kindercoach en oudercoach van praktijk Senz in Gilze. Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik coach zowel kinderen (kindercoaching), ouders (oudercoaching) als volwassenen. Daarnaast ben ik (nu) nog kapster. Als je in mijn coachpraktijk komt, kom je binnen in een kapsalon. Achter in de kapsalon heb ik een knusse en sfeervolle coachruimte ingericht. De bedoeling is me in de toekomst volledig op het coachen te richten. Behalve coaching kun je bij mij terecht voor leuke ontspannende workshops: bijenwastekeningen of moodboards maken.

Mijn aanpak is om jou vanuit liefde voor jezelf (en je kind) van binnen naar buiten sterker te maken. Elke verandering komt van binnenuit. Liefde is de sleutel.

Klanten coaching Senz: 

gevoelige / hoogsensitieve kinderen (hps strong willed) en nieuwetijdskinderen (4 – 10 jaar); 
bewuste ouders die in de spiegel durven kijken en met zichzelf aan de slag willen;
sensitieve volwassenen, die inzicht in zichzelf willen en hun ware ik terug willen vinden. 

Coaching van het hele gezin 

Ik zie het gezin als een systeem, waarbinnen alle familieleden met elkaar verbonden zijn. Vooral jonge kinderen zijn nog sterk verbonden met hun ouders. Daarom coach ik altijd kinderen en hun ouders. 

Contact met Kelly van Senz

Wil je een afspraak maken voor een sessie of workshop? Leuk! Bel, mail of app. Ik reageer zo snel mogelijk. 

Kelly van Hoek – Hermans
06 – 25 17 94 10
info@bijsenz.nl 

Kelly: warm, sensitief, intuïtief, diepgaand, kijkt door alle lagen heen, ziet zaken waarvan je je soms nog niet bewust bent en zonder oordeel. Alles mag er zijn in liefde.

senz

Ik word er heel blij van om bij te dragen aan jouw geluk en  dat van jouw kind. Zodat je individueel en als gezin weer in je kracht komt en gaat stralen! Het moment waarop je ontdekt hoe mooi, krachtig en bijzonder je bent, is magisch. Net zoals het besef dat je een prachtig kind met unieke gave hebt gekregen.

 

Senz staat voor sensitive

Het aanvoelen van mensen is mijn kracht. Ik voel door alle lagen heen. Waardoor ik sneller zie en begrijp wat er speelt in jou of je kind. Vanuit een diepere laag vertaal ik wat er praktisch nodig is.

In Senz zijn ook de namen van onze kinderen (Senn en Denz) verwerkt. Allebei hoogsensitief, maar totaal anders en tegelijkertijd perfect zoals ze zijn. De een is een dromer met levendige fantasie, die iedereen in zijn waarde laat. En de ander is een vurig draakje met een hartje van goud. 

Door mijn eigen kinderen ben ik erachter gekomen dat kinderen veel weten en aanvoelen. We kunnen veel van onze kinderen leren. Door oprecht naar ze te luisteren en ze te accepteren zoals ze zijn. Ze hebben enorm veel wijsheid en liefde in zich. Een andere ‘wake-up call’ was dat kinderen spiegelen. Uit eigen ervaring weet ik daarom hoe belangrijk het is dat ook de ouders gecoacht worden. 

Wil je meer rust, balans én vooral plezier in je (gezins)leven? Neem dan contact met mij op!