Sela

dagje voor jezelf

Sela Even bijkomen van de drukte Stilstaan bij Jezelf, wat er echt toe doet

 

Sela Het is een Hebreeuws woord en het staat voor Rustpunt voor de zang. De zang zien wij als persoon die jij bent. De klanken en woorden in jezelf. S = Sensitief het aanvoelen van jezelf. In ieder van ons zit die kracht. Sommige weten het alleen nog niet. E = Eigenheid Een uniek persoon dat is wat jij bent. Ga je kwaliteit benoemen en herkennen. L= Liefdevol Als wij eens net zo lief zijn voor onszelf , als dat wij zijn voor een ander. Hoe mooi en fijn zou dat zijn. A= aandacht aan jezelf besteden.

IN STILTE LIGT DE ENIGE WAARHEID. Of het alleen daar ligt, weet  ik oprecht niet. Maar ik heb mogen ervaren, wat de stilte als cadeau voor jezelf kan zijn, daardoor ook voor jou kan betekenen. Als jij even stil bent, dan ervaar je bewuster wat erin jou of om jouw heen gebeurd. Alles staat deze dag in het teken van rust. Het terug vinden wat er al in je zit, maar nog niet naar buiten komt. Onthaasten uit de alle daagse drukte. Via luisteren, ontvangen van wat jij jezelf te vertellen hebt.
 

SELA DOOR DE DAG HEEN. bij jezelf Via Rust , kom je nog meer bij jezelf, op een diepere laag. Creatie vanuit je hart. De wonderlijke weg van creatie naar beelden-kracht De kracht van manifesteren. Kracht bijzetten achter je creaties. Natuur Voor rust en ontspanning. luisterend oor bieden wij Samen kijken met jouw, wat er gehoord wil worden. Lunch Bewust pauze , tijd voor jezelf & elkaar.
 

De Kracht van Creatie Weet je dat soms zonder dat jij het weet, jij jezelf heel veel verteld? Deze dag ga jij dat ontdekken en ervaren. Alle creaties die jij deze dag maakt, vertellen Veel over je gevoelswereld.  wij gaan aan de slag met wat daaruit komt. Sela, ontspannen & creëren. Hoe kan het dan, dat je toch zoveel onbewust verteld. Dat noemen wij de kracht van de creatie. Door samen erna te kijken en voelen wat jij ervaren hebt. Soms kan beeld meer verwoorden dan je denkt. Ik  geef, naast wat jij ervaren hebt, nog meer woorden aan wat er is. Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt. In de middag gaan wij dus ook echt de tijd nemen voor jou en jouw creatie. Wat er gezien en gehoord wil en mag worden. Ik begeleid jouw hierbij. Op een diepere laag herkennen, benoemen en kijken welke actie jij hiervoor met liefde mag gaan inzetten. Zodat jij aha… momentjes krijgt en weet hoe verder te stappen op jouw pad

Sela moment dag Nog kleine weetjes:
 Ik verwelkom jullie om  9.45 uur.
Dat het uit kan lopen tot 17.00 uur. lunch bij inbegrepen zit.
Alles goed is en niets is fout.
alle materialen erbij in begrepen zit.
Tijd voor jezelf.
Met eigen creatie en mooie aha momenten naar huis gaat.
 Ik houd van persoonlijkheid.
Daarom is  er maximaal   plaats 2 personen.
Zodat  er ik helemaal voor jou kan zijn, iedereen heeft toch weleens extra aandacht verdiend
 


*  Denk je nu Jaa!! ik kies nu eens een dagje voor mezelf.
* Voor rust. * Creativiteit.
* van binnen naar buiten te ervaren.
* behoefte aan inzichten.
* een luisterend oor.
* verbinding met andere mensen.

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd wat deze dag gaat kosten.
Helemaal logisch.
* voor twee personen een heerlijke rustdag met verdieping   : € 150,-  p.p


* even alleen tijd voor jezelf met een reisgids voor jou zicht  : € 275, -


Spreekt dit jouw aan en denk je : JAA, dit word mijn moment!! Vandaag doe ik er alleen toe.