luisterafstemming kinderen, baby’s en volwassenen

vanuit liefde geschreven

afstemming vanuit liefde

 Behalve gediplomeerd levenscoach, ben ik luisterkindwerker. Dat is voor mij een waardevolle aanvulling. Met deze methode kan ik jonge kinderen, baby’s en zelfs ongeboren kinderen ‘horen’ en helpen. Ook voor volwassenen kan ik een luister afstemming maken.  Met een overleden dierbare kan ik  ook een verbinding mee maken op hoger niveau. Als je vragen hebt over een ander volwassenen persoon, heb ik altijd eerst toestemming van diegene nodig. Een luisterafstemming is ideaal als je een inzicht (op papier) wil in je kind, jezelf of een andere volwassene. Ik ben geen medium of paragnost en doe geen toekomstvoorspellingen. 

 

Wil je weten waar bepaald gedrag vandaan komt? Wil je jezelf beter leren kennen en begrijpen? Loop je als ouder tegen dingen aan? Heb je bepaalde levensvragen of wil je meer inzicht in een keuze, emotie, blokkade of situatie? Wil je weten waar je kracht, verlangen of potentie ligt? Dan kan een luister afstemming je helpen! Ik stem me af op de energie van de persoon waar jij de afstemming voor aangevraagd. hebt.. Sommige mensen noemen dat je ziel. Ik zeg liever mijn innerlijke horen, weten, zien en voelen om alles mooi te vertalen naar een praktisch afstemming.

Alles wat ik doe is vanuit mijn innerlijke voelen of ook wel hoog sensitief niveau luisteren naar wat jij jezelf te vertellen hebt of jullie kind mij of een overleden dierbare.

 

Contact met de ziel of onderbewuste 

Bij een luister afstemming maak ik een verbinding tussen jouw kind, jouzelf of andere dierbare persoon  mogelijk in de energie. Ik kan mezelf voorstellen dat dit een beetje vaag klinkt maar wanneer je het vergelijkt met het afstemmen op de juiste radiofrequentie van een radiozender waar je graag naar wil luisteren, is het misschien wat makkelijker te begrijpen.
Wanneer ik op de juiste frequentie af heb kunnen stemmen, vindt ons gesprek plaats. Dat gesprek vindt plaats in de energie en met het onderbewuste van het kind of volwassene. We zijn allemaal met elkaar verbonden, via onzichtbare energiedraden. Als luisterkindwerker maak ik gebruik van die draden. Op afstand maak ik contact met de ziel,de essentie van jouw kind. 
Voorafgaand aan de luisterafstemming kun je als ouder of verzorger, het kind zelf als het ouder dan tien jaar is, vragen stellen. Die neem ik mee tijdens de afstemming. Het kind bepaalt dan op zielsniveau of deze vragen wel of niet beantwoord worden. we gaan op onderbewust niveau op zoek naar wat de diep liggende oorzaken en achtergronden zijn van een probleem en ontvangen we antwoorden op onze vragen en mogelijke oplossingen vanuit de persoon zelf.

In de afstemming heb ik vooral de functie van boodschapper en niet van therapeut. Ik luister en verwoord eigenlijk alleen wat ik uit de energie oppik. Vervolgens zet ik dit op papier. Ik ben er van bewust om mijn eigen gedachten  aan de kant te zetten tijdens het afstemmen en dus niet mijn eigen invulling te geven aan wat ik waarneem zodat alles wat omschreven wordt  op papier echt bij de persoon zelf vandaan komt. Dit maakt dat ik van tevoren nooit kan weten wat er gebeuren gaat en dat elke afstemming heel verschillend is. 
De persoon waar een afstemming voor aangevraagd is, geeft  antwoorden en handvatten vanuit een ander laagje, in de energie. In de ziel worden alle herinneringen van dit leven en vorige levens opgeslagen. Jouw kind kan onbewust pijnstukken en trauma’s uit vorige levens en lasten van jou als ouder meedragen. Deze ballast kan angsten, onbegrepen gedrag en lichamelijk klachten veroorzaken. Soms ontstaat er een mooi stukje healing op een bepaald thema.

Wanneer een brief vanuit liefde? 

Een afstemming kan altijd. Er hoeven niet perse problemen te zijn. Ook als je gewoon benieuwd bent naar de essentie van je kind, kun je een afstemming aanvragen. Deze geeft altijd waardevolle inzichten. Aantal vragen of redenen waarom vaak een luisterafstemming voor je baby, kind of jij zelf of volwassene wordt aangevraagd: 
* Als je benieuwd bent wat erin dat koppie van je kind rond gaat.
* Loop jij als persoon even vast, komt niet verder in het leven, de reden van je ziekte, etc.  
* heb je vragen over het gedrag van je kind, waar je zelf niet goed raad mee weet. (bijv angst, onrust, aanvallen, huil, driftbuien, bedplassen, slaapproblemen dit allemaal met of zonder reden)
* Is een dierbare overleden, of ongeboren kindje en had jij nog die ene vraag willen stellen.
* misschien wil je wel weten hoe het met de baby gaat.
* hooggevoelig / hoogsensitief kind of nieuwetijdskind 
* vervelende sfeer in huis
* onverklaarbaar gedrag
* welke last draagt mijn kind mee? 
 

 

 

Resultaat Luisterafstemming


Tijdens een luisterafstemming voel ik wat er leeft in jouw of jouw kind. Welke blokkades er zijn en wat je kind nodig heeft.
Iedereen heeft de antwoorden in zichzelf maar kan er zelf niet altijd erbij, naar een luister afstemming, kan je inzichten krijgen, handvatten en of bevestiging.
Ik blijf het bijzonder vinden als ik reacties terug krijg van mensen wat het met hun zelf of hun kind heeft gedaan. Het kan ook voor verlichting zorgen. Het is natuurlijk maar net waar je de afstemming voor aanvraagt.
Ik geef je inzichten en praktische handvatten. Dat is erg verhelderend.

Je ontvangt na afloop per mail een schriftelijke uitwerking van de afstemming. Wil je de luisterafstemming nog nabespreken? Dan plannen we hiervoor een aparte afspraak. 
Goed om te weten is, dat een luisterafstemming niet altijd alle pijnpunten oplost. Sommige blokkades (in je kind of jezelf) zijn hardnekkig en vragen om extra hulp: coaching of therapie. 

Wat heb ik van je nodig voor een afstemming.

* Van te voren stuur ik je de voorwaarden van een  luister afstemming, zodat je weet wat je wel of niet kan verwachten van de afstemming. 
Dit om misverstanden te voorkomen.
* Een foto van diegene waar je een afstemming voor aanvraagt
* De voorledige naam van die persoon
* Geboortedatum
( bij overleden dierbare ook overlijdens datum)
* Gezins samenstelling.
* De vragen die je wilt stellen.
* Alles wat jij nodig vind om te laten weten vooraf aan de afstemming.

 


Kosten luisterafstemming 

luisterafstemming (schriftelijke uitwerking per mail): 85 euro.

Er kan veel loskomen naar een afstemming, waardoor je nog vragen kan hebben of meer inzichten wil in wat er verteld is.
Dan kan je altijd nog een fijn gesprek aanvragen om alles te bespreken naderhand in mijn praktijk.

luisterafstemming + goed gesprek bij mij in de praktijk : 135 euro. 

Kijk eens wat vaker in de spiegel die je kind voor jou is.