Liefde voor jezelf is geen oordeel hebben over jezelf, zodat je ziel thuis komt.

Thuiskomen bij je zielenzelf


 

Senz het zielenbedrijf: thuiskomen bij je zielenzelf
Ben je op zoek naar jezelf? Naar wie jij in essentie ‘op zielsniveau’ bent? Worstel je met vage klachten, angsten en terugkerende patronen? Heb je een onvervulde kinderwens? Of ben je op zoek naar zielsbegeleiding? Samen maken we een deep dive in je onderbewustzijn en gaan we in gesprek met jouw ziel. Alle antwoorden zitten al in je, alleen soms kun je er zelf even niet bij.

Ik kan een brug slaan tussen jouw ziel ‘onderbewustzijn’ en je bewuste waarneming. De ziel is mijn werkterrein. Ik connect door alle lagen heen met jouw ziel en laat lichaam, geest en ziel weer samenkomen. Pas dan kun je optimaal functioneren. Door trauma’s kun je zielsdelen verliezen. Ik kan je helpen om verloren zielsdelen weer terug te halen en blokkades op te ruimen. Zodat je thuis kunt komen bij jezelf en helemaal in je lijf kunt zakken. En kunt worden belichamen wie jij werkelijk bent: een stralend én vrij wezen van licht.

Mijn aanpak is een combinatie van energetisch werk, intuïtief lichaamswerk (waaronder cuppen), lichttaal, klankheling en creativiteit. Ik stem me af op jou en zet intuïtief verschillende tools en methoden in.

The soul knows what the mind cannot understand (yet).

 

 

 

ruimte voor jezelf

Als kwetsbaarheid is omgezet in kracht
Verleden je niet meer kan bezeren
komt er ruimte voor een nieuwe jij

Als ondernemende ziel wil ik jou laten ervaren en vooral voelen hoe uniek jij als mens bent. Ja, vraag jij jezelf nu af: hoe ga ik dat bereiken? Via jezelf. Jij gaat jezelf beter leren kennen en ik begeleid jou daarbij. Via creativiteit word er vaak veel losgemaakt zonder dat jij er erg in hebt, dit zijn allemaal al boodschappen van jezelf. opstellingen  kan zo verhelderend zijn.
Meditatie, visualisatie, healing met jou en mijn gidsen maken wij contact en komt er verbinding met je ziel en alles wat er is.

 

Ik ga mijn luisterend oor en heldervoelendheid inzetten. Wat jij zelf al wel weet, maar waar je zelf moeilijk bij kan. Daarbij wil ik je vooral ook laten ontspannen, vrolijk maken en samen kunnen lachen. Zodat alle emoties aan bod komen, want alles is goed en niets is fout. Je gaat het vooral wel zelf doen. Ik luister en wij gaan er samen voor zorgen dat jij weer die sprankeling voor jezelf gaat voelen en daardoor ook meer gaat leven vanuit jou eigenheid. Iedereen is mooi als ze zichzelf maar weer terugvinden om het te mogen voelen en ervaren.

Zelfliefde is de sleutel

Pas als je jezelf accepteert en waardeert (met al je kwaliteiten én imperfecties), kun je in harmonie met jezelf komen. En harmonie in je omgeving creëren en aantrekken wat je graag wil. Alles is energie. Wat je uitzendt, krijg je terug. We maken onderdeel uit van een groter geheel. Via onzichtbare draadjes zijn we allemaal met elkaar verbonden. Jouw omgeving en de rest wereld om je heen, kun je zien als een spiegel. 

 

Innerlijke reis van binnen naar buiten 

De basis van Senz  is het opnieuw ontdekken van je ziel en eigenwaarde/zelfliefde. Vanuit een pure verbinding met jezelf. Elke verandering begint van binnenuit. Vergelijk het met een reis van binnen naar buiten. Zodat je van binnen weer sterk wordt en in je kracht komt.